Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

vinterkläder"]

Tips: Vinterutrustning

Vintern ställer speciella krav på din utrustning och här tipsar vi om bra produkter

Vi har ett brett sortiment av välbeprövad utrusning från försvarets militära överskott, men även nytillverkat med god kvalité och bra pris. Vi lyckades mot alla odds kommer över ett parti vita blixten även detta år!Värmande militärt överskott

Ylleunderställ och värmande tröja

Ylletröjor gjorda för att värma soldater i krig värmer även gott på vinteräventyret. Vi har även klassiska yllevaror tillverkade i en kvalité som inte längre görs. Våra populära underställ av beprövad modell och till ett bra pris brukar vara en storsäljare under de kalla månaderna!

Skotta dig ur alla problem

På med värmejackan och värmebyxan, fatta tag om en snöskyffel från kalla kriget och skotta bort dina problem. Spelar ingen roll om det är översnöad bil eller julmaten runt magen: alla problem försvinner med en snöskyffel 3B! Snart känner du livsglädjen ånga upp ur dina värmekläder.


En välförtjänt paus utan att frysa

Att pulsa i snön tar på krafterna, att då sitta med en kopp varmt kaffe invirad i kvalitetsfiltar av ylle och med en extrasula i kängorna känns gött.

1139 kr 1299 kr (-12%)
Besök produkten

Ut i kylan utan att synas

Ibland vill man inte synas, mest troligt under toppjakt eller inom det militära. Så vill du sitta i kylan utan att synas är detta produkterna för dig.
Kategori: Snödräkter, snöblusar och vinterkamouflage[/b]"]
Fler saker för kalla dagar vi vill rekommendera!

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin eller .

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Variants

I'm a cool paragraph that lives inside.

Stäng